Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Koel- & vriesinstallaties

Colenbier Koeltechniek specialiseert zich in het ontwerpen, installeren en onderhouden van koelinstallaties, koelkamers, diepvriesinstallaties, diepvrieskamers en gekoelde werkruimtes voor voedselverwerking, bewaring en andere toepassingen.

 

Slagers, beenhouwers, traiteurs, bakkers, restauranthouders of ijsbereiders kunnen steeds op ons rekenen. Zowel voor kleine installaties als grotere projecten bent u bij ons aan het juiste adres. We installeren onze producten volgens de huidige, strenge normen en wettelijke richtlijnen inzake het koelen en invriezen van voedsel of andere producten.

 

Bij de installatie staan we in voor een correcte berekening van de nodige koelcapaciteit. Dit zorgt voor een zuinig energieverbruik en grotere duurzaamheid van de installatie. We werken steeds met kwaliteitsvolle materialen van gerenommeerde merken als Küba, Kelvion, Bitzer, Bock, Copeland, Unité Hermétique, Carel, Eliwell, Danfoss en andere.

 

We verzorgen zowel koel- en vriesinstallaties voor langdurige bewaring als voor snel invriezen. Zo bieden we snelkoelers voor het vlug afkoelen van voedingswaren tot een temperatuur van 0°C waardoor het gevaar van bacterieontwikkeling wordt voorkomen. Tevens leveren we snelvriezers voor het vlug invriezen en het bekomen van een bacterievrij eindproduct met een intacte structuur.

 

U kunt ook bij ons aankloppen voor aangepaste digitale thermostaten, meettoestellen voor temperatuur registratie en bijhorende software. 

Bekijk onze andere diensten

Airconditioning
Airconditioning
Keukentoestellen voor horeca
Keukentoestellen voor horeca
Koel- & vriescellen
Koel- & vriescellen
Koelmeubels
Koelmeubels